Informatiebrief : het coronavirus Covid-19

Informatiebrief met betrekking tot het coronavirus Covid-19

Thuin, 2 maart 2020.

Geachte klant,

Na de identificatie van het nieuwe Coronavirus Covid-19 in China eind 2019, heeft Bidfood een crisisteam opgericht dat zich bezig houdt met de verschillende aspecten van een mogelijke Covid-19-epidemie. De doelstellingen van dit team zijn als volgt:

  • de evolutie van de situatie dag na dag opvolgen,
  • preventieve maatregelen nemen en actieplannen opstellen
  • de best mogelijke klantenservice garanderen

Het is duidelijk dat, in dit stadium, niemand de maximale omvang van deze crisis kan inschatten. Niemand weet of er lokale of zelfs nationale quarantaines zullen komen. Gelukkig zijn we zo ver nog niet, maar garanties kan Bidfood uiteraard niet geven.

Waartoe wij ons engageren, is om zo goed mogelijk en op constante basis leveringen van producten uit China en andere essentiële producten op te volgen en daarop te anticiperen. Voor deze producten volgen wij dagelijks mogelijke problemen op zoals geblokkeerde voorraden aan de grenzen, het onvermogen van de fabrikant om de bestelde producten te leveren, …
Om te anticiperen op mogelijke blokkeringen en tekorten, hebben we de voorraad van deze producten de afgelopen weken stelselmatig verhoogd. Er zijn ook contacten gelegd op nationaal en Europees niveau om alternatieven in bevoorrading te vinden in geval van een tekort van de betrokken producten. Er werden hierrond reeds principe-akkoorden met leveranciers gesloten.

Onze klantendienst heeft de instructies gekregen om de grootte van de bestellingen te monitoren om abnormale grote bestellingen te identificeren: deze maatregelen zijn bedoeld om aan al onze Bidfood-klanten de continuïteit van een eerlijke dienstverlening te garanderen.

Onze klanten worden dan ook vriendelijk verzocht om de gebruikelijke bestelniveaus te respecteren.

Als uw partner is het onze taak om alle nodige maatregelen te nemen om u op een transparante wijze te informeren en u zo goed mogelijk de servicegraad te garanderen die u van ons gewoon bent.

 

We rekenen op uw steun en begrip om ons te helpen deze uitdaging samen het hoofd te bieden.

 

In goede samenwerking

 

Thierry Legat

Managing Director

Bidfood Thuin

Avenue Deli XL, 1
6530 Thuin
Phone: +32(0)71/25 68 11
Fax: +32(0)71/34 43 37
Email: info@bidfood.be

Bidfood Kruibeke

Kasteleinsstraat, 17
9150 Kruibeke
Phone: +32(0)3/250 62 00
Fax: +32(0)3/250 62 03
Email: info@bidfood.be
mybidfood