De nieuwe versie van Mybidfood komt eraan!

Bidfood is verheugd de aanstaande komst van haar nieuwe versie van Mybidfood aan te kondigen.
Met een look & feel volledig herzien, biedt dit platform veel nieuwe en exlusieve functionaliteiten om u altijd beter van dienst te zijn.

Concreet zullen we beginnen met het migreren van klanten die de huidige platform gebruiken op woensdag 20/02.
Om technische redenen zullen we per migratiegolven werken met een beperkt aantal klanten. Elke twee weken vindt er een nieuwe golf plaats.

Wat moet je doen voor deze migratie?

Bijna niks! De overgang naar dit nieuwe platform is niettemin niet optioneel. Dit betekent dat uiteindelijk alle klanten het nieuwe platform zullen gebruiken.

U wordt ongeveer een maand voordat u wordt gemigreerd per e-mail gecontacteerd. In deze e-mail leggen we de stappen uit die we zullen volgen en bezorgen we u een gebruikersgids om u te begeleiden. Op de dag van de migratie worden al uw gegevens (voorkeurslijsten, bestellijsten, Bidfood Deals, …) gemigreerd naar het nieuwe platform. U verliest dus geen gegevens!
We vragen u slechts één actie: zorg dat u het juiste adres gebruikt zodra u bent gemigreerd. Omdat beide webshops voor een bepaalde tijd naast elkaar bestaan, moeten we een onafhankelijk adres gebruiken voor de nieuwe webshop. Dit is https://new.mybidfood.be.

  • Als u Mybidfood via uw favorieten opent, moet u het adres in uw favorieten wijzigen.
  • Als u Mybidfood bezoekt via onze website http://www.bidfood.be, door op het logo “Mybidfood” te klikken (in de rechterbovenhoek), ziet u binnenkort een duplicatie van het logo. Als u gemigreerd bent, gebruik dan het logo “New Mybidfood”. Als dit niet het geval is, blijft u het pictogram “Mybidfood” gebruiken

Uw vertegenwoordiger staat tot uw beschikking voor eventuele vragen.

Geef een reactie

Bidfood Thuin

Avenue Deli XL, 1
6530 Thuin
Phone: +32(0)71/25 68 11
Fax: +32(0)71/34 43 37
Email: info@bidfood.be

Bidfood Kruibeke

Kasteleinsstraat, 17
9150 Kruibeke
Phone: +32(0)3/250 62 00
Fax: +32(0)3/250 62 03
Email: info@bidfood.be
mybidfood