Reactie op de Covid-19

 

De actuele situatie rond het coronavirus laat ook Bidfood niet onberoerd en wij garanderen u dat de nodige acties worden ondernomen om de impact ervan zo veel mogelijk te beperken.

Op dit moment zijn we in staat om leveringen voor de komende dagen te garanderen.  Referentiepersonen van elke bevoegde dienst komen dagelijks bijeen om de situatie opnieuw te beoordelen en te zorgen voor voldoende voorraden om uw behoeften volledig te dekken.

Bidfood neemt alle voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het virus te beperken. Acties zoals telewerken of andere uitzonderlijke maatregelen worden genomen. Daarnaast zijn er extra preventieve maatregelen voor onze chauffeurs genomen om onze klanten maximaal te beschermen. Intern werden de nodige stappen ondernomen om de goede werking van onze diensten te garanderen in geval van een vermindering van het personeelsbestand.

Draag bij aan de optimalisatie van onze diensten

Als klant kunt u bijdragen aan de goede werking van onze diensten door uw bestellingen online in onze webshop te plaatsen. Neem contact op met uw vertegenwoordiger als u geen login heeft!

We willen er ook op wijzen dat het niet nodig is om te veel voorraad te voorzien. Onze leveranciers blijven ons normaal leveren en onze logistieke diensten functioneren naar behoren om uw leveringen te garanderen.

Uw vertegenwoordiger blijft graag ter beschikking voor al uw vragen,

Bidfood Thuin

Avenue Deli XL, 1
6530 Thuin
Phone: +32(0)71/25 68 11
Fax: +32(0)71/34 43 37
Email: info@bidfood.be

Bidfood Kruibeke

Kasteleinsstraat, 17
9150 Kruibeke
Phone: +32(0)3/250 62 00
Fax: +32(0)3/250 62 03
Email: info@bidfood.be
mybidfood