Bidfood is trots om RAAL te steunen

Wat is RAAL?

RAAL La Louvière is een Belgische voetbalclub uit La Louvière, in de regio Centre. Na een onderbreking van acht jaar na de ondergang van de Royal Association Athlétique Louviéroise, keerde de club terug op het veld aan het begin van het kampioenschap 2017-2018. Het was op dat moment dat Salvatore Curaba, een voormalige RAAL-speler en zakenman uit Louviers, zijn wens uitsprak om de historische club uit de Cité des Loups opnieuw op te richten.

Omringd door een team van vrijwilligers, professionals en enthousiastelingen heeft de oprichter van EASI het nummer 94 overgenomen om opnieuw te beginnen en het nieuwe RAAL-boek te schrijven. Door zijn participatieve beheer, zijn waarden van respect, positivisme, gelijkheid, organisatie, strengheid, delen en geluk, en zijn betrokkenheid bij het leven van de stad, wil de nieuwe entiteit van Louviers de reputatie van de club en de regio herstellen.

Waarom ondersteunt Bidfood RAAL?

Sinds de komst van Salvatore Curaba wil RAAL een voetbalclub zijn met sterke waarden en prettige trainings- en werkomstandigheden voor zowel kinderen als coaches.

Bidfood was op zoek naar een sociaal project met als doel het bedrijf dichter bij de maatschappij te brengen waarin het opereert.

Zo ontstond de samenwerking tussen Bidfood en RAAL, die verder gaat dan sponsoring alleen. Het doel is om een bepaald aantal mensen een gevoel van welzijn te geven en om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven zich te ontwikkelen door middel van sport, iets wat ze zonder de hulp van Bidfood niet zouden kunnen.