In mei 2016 besliste de Zuid-Afrikaanse groep Bidvest om haar activiteiten in meerdere branches op te splitsen. In dat kader werd Bidcorp International opgericht: het bedrijf is gespecialiseerd in de foodservice en horeca. Alle filialen die in deze sector actief zijn, dragen de naam Bidfood.

Elk land heeft beslissingsbevoegdheid en autonomie. Bidfood Belgium blijft een uitgebreid gamma food- en non-foodproducten verdelen en blijft haar klanten gepersonaliseerde diensten aanbieden.

“Bidfood International stelt meer dan 25.000 mensen tewerk en realiseert een zakencijfer van 2.714 miljard euro in vijf continenten.”

Wij beloven u dezelfde service met hetzelfde team,
en met tal van voordelen:

Synergie

Een grotere synergie tussen de internationale filialen die in de foodservice actief zijn. Het resultaat: we bieden onze klanten de beste producten voor de juiste prijs.

Expertise

Internationale ervaring op het vlak van foodservice: we bieden u het allernieuwste assortiment, de nieuwste trends, de meest geavanceerde technologieën.

Middelen

We hebben toegang tot de middelen van een internationale groep: zo kan elk filiaal van de groep optimaal bediend worden.