Bidfood Belgium behoort tot de internationale Bidcorp groep, gespecialiseerd in foodservice.

Elke bedrijf dat deel uitmaakt van de Bidcorp groep blijft instaan voor het dagelijkse management en neemt de nodige beslissingen om flexibel en onafhankelijk te kunnen inspelen op de specifieke behoeften van haar klanten in de foodservice en horeca. Tegelijk geniet het bedrijf van de middelen en de expertise van een internationale groep.

De belangrijkste missie van Bidfood Belgium is: continu waarde creëren voor haar klanten dankzij een persoonlijke aanpak, door te anticiperen op hun behoeften, en door een regelmatige ‘one-stop-shopping’ levering te garanderen, in België en in het Groothertogdom Luxemburg.

Dankzij deze aanpak is Bidfood Belgium vandaag een belangrijke Belgische speler op de foodservicemarkt.

Bidfood Belgium zet de middelen en expertise van een wereldwijde groep in ten dienste van lokale behoeften. En dat aan de beste prijs.

Bidfood, dat is…

2.000

beleverde klanten per dag

150.000

geleverde ton per jaar

77%

online bestellingen

170

vrachtwagens

67.350m²

opslagcapaciteit

Onze verschillende vestigingen helpen u verder

Bidfood Belgium beschikt over twee ultramoderne en duurzame distributiecentra. Deze werden speciaal ontwikkeld om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Omwille van nabijheid en diversificatie heeft Bidfood Belgium ook geïnvesteerd in vier vestigingen gespecialiseerd in horeca, in heel België.

Distributiecentra gespecialiseerd
in commerciële en sociale restauratie
en regionale groothandels

Distributiecentra gespecialiseerd
in instellingen en bedrijven
op de horecamarkt