ufs voor elk gerecht de juiste binder

Voor elk gerecht de juiste binder

Zoek je een binder voor je saus of je soep? Met de 5 snelle binders van Knorr heb jij altijd de juiste basis in handen. Voor koude of warme bereidingen. En voor sauzen met een mat of glanzend resultaat. Verwacht een snelle kooktijd, neutrale smaak en romige binding.

1. Knorr Roux

Knorr Roux zorgt voor een perfecte binding, onmiddellijk

  • Matte en romige binding & neutrale smaak
  • Instant bindmiddel, lost onmiddellijk op in kokend water; vormt geen klonters
  • Bain-marie, pasteurisatie en stabiel in de microgolf & bestand tegen zuren
  • Geen smaakversterkers, geen conserveringsmiddelen, geen kunstmatige kleurstoffen

Beschikbaar in Blanke en Bruine Roux – verpakking van 1 kg – 10 kg – 20 kg

2. Mondamin

Brengt lichtheid en finesse in al je bereidingen

  • Glanzende binding & neutrale smaak
  • Moet eerst opgelost worden in koude vloeistof; vormt geen klonters
  • Bain-marie, pasteurisatie en stabiel in de microgolf & bestand tegen zuren
  • Geen smaakversterkers, geen conserveringsmiddelen, geen kunstmatige kleurstoffen
3. Maizena Express

Geeft een glanzende binding aan al je bereidingen, onmiddellijk

  • Glanzende binding
  • Instant bindmiddel, lost onmiddellijk op in kokend water; vormt geen klonters
  • Bain-marie, pasteurisatie en stabiel in de microgolf & bestand tegen zuren
  • Geen smaakversterkers, geen conserveringsmiddelen, geen kunstmatige kleurstoffen
4. Knorr Binder+

Voor veeleisende kooktechnieken

  • Ideaal voor het bereiden van kaas- of garnaalkroketten
  • Tussen matte en glanzende binding & neutrale smaak
  • Toe te voegen aan een koude of lauwe vloeistof; vormt geen klonters
  • Zeer stabiel product: bain-marie, pasteurisatie, diepvries en microgolf & bestand tegen zuren
  • Geen conserveringsmiddelen, geen kunstmatige kleurstoffen
5. Knorr 1-2-3 Binder Koude Bereiding

Het ideale bindmiddel voor een koude lijn

  • Glanzende binding & neutrale smaak
  • Koude bereiding of toe te voegen aan warme vloeistof (max. 80°C)
  • Cook & chill-stabiel
  • Bain-marie, pasteurisatie, diepvries en stabiel in de microgolf
  • Vormt geen klonters
  • Geen smaakversterkers, geen conserveringsmiddelen, geen kunstmatige kleurstoffen
Culinaire training

Hoe egaal en romig zijn de binders van Knorr nu echt? Chef Steven Frans laat het je zien in deze culinaire training. Je krijgt alle bereidingswijzen, kooktijden en rendementen op een rij. En de chef bindt een peperroomsaus met elk van de Knorr-binders. Zo zie je hoe de sauzen vloeien. Na deze training weet jij precies welke binders goud waard zijn in je keuken.

Nog meer info?

Wenst u extra informatie over onze binders, download dan onze brochure “Binders”

Aan de slag?

Wil je aan de slag gaan? Bestel de Knorr Professional Binders via mybidfood.be

  • Surf voor een snelle kookstart naar mybidfood.be
  • Je mooi gebonden sauzen en soepen starten op mybidfood.be
  • Binders voor de lekkerste sauzen en soepen vind je op mybidfood.be